четверг, 21 декабря 2017 г.

У рідний край йде Святий Миколай

В Україні день Святого Миколая здавна був значним і веселим святом, яке дуже люблять діти. Адже зазвичай вони отримують подарунки. Та й крім цього, з дітьми бажано б відсвятувати, щоб урочистий настрій не покидав ваше чадо цілий день. У різних місцях, миколаївські гуляння мали різноманітні назви й особливості: обходження дворів, миколаївські колядки, миколаївські скрипники (змагання музик) тощо. З особливим нетерпінням діти чекають на день Миколая - бо для них це означає веселе свято й подарунки.
19 грудня  в Колосівській ЗОШ пройшло свято  до дня Святого Миколая. До заходу долучилася  Токарівська бібліотека-філія. Бібліотекарем Горбенко О.Г. була підготовлена  мультимедійна презентація «По Україні з краю в край ходить Святий Миколай» де розповідалося про історію, традиції  та особливості святкування свята.  Також, була представлена тематична виставка «У рідний край йде Святий Миколай».


 Діти з класними керівниками підготували чудові  виступи. Чарівний, святковий настрій відчули всі учасники та гості свята. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий