воскресенье, 30 августа 2015 г.

День селища 2015

Вже стало гарною традицією в районі відзначати свято «День селища», і цей рік не став винятком. 21 серпня 2015 року в селищі Кудрявцівка Веселинівського району пройшло урочисте святкування . Відбувся святковий концерт, яким порадували місцевих жителів піснями та танцями юні таланти селища.
Зі своїми привітаннями виступили селищний голова Кудрявцівської селищної ради Слепендяєва Галина Михайлівна та бібліотекар Кудрявцівської бібліотеки - філії
Почесними грамотами за сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток району та з нагоди Дня Незалежності були нагороджені :Дворяніков  Михайло Петрович, Рахнянська Світлана Іванівна, Чумаченко Олег Миколайович.
Бібліотекар Горбенко О.Г  привітала зі святом і вручила приз  найкращому  читачу бібліотеки -  Андроніку Олександру за перемогу  (ІІ місце) в конкурсі ЕСЕ „Герої нашого часу”
 Також під час святкування було відзначено цінними подарунками найстаріших жителів селища  Полєвого  та сім’ю Руденко, які є ветеранами Великої Вітчизняної війни. Не забули привітати подарунком і наймолодшого жителя, та молоду сім’ю яка зареєструвала шлюб в тиждень святкування Дня селища! Привітали маму-виховательку дитячого будинку сімейного типу Буриму Наталію Сергіївну.

Після урочистостей артисти  Районного Будинку культури  привітали глядачів святковим концертом.



Комментариев нет:

Отправить комментарий